• Top10

  Een mooie en passende parfum kopen is een heel persoonlijk proces. Je maakt een reeks keuzes, soms bewust, soms onbewust. Houdt je bijvoorbeeld van een bloemige, oriëntaalse of citrusachtige parfum? Zoek je een parfum voor een speciale gelegenheid of
  ..Verder lezen

 • 1

  Cartier Eau de Cartier
  Vanaf  € 44.95

  Bekijken
 • 2

  Guerlain Champs-Elysées
  Vanaf  € 60.95

  Bekijken

Top 10 Damesgeuren

Een mooie en passende parfum kopen is een heel persoonlijk proces. Je maakt een reeks keuzes, soms bewust, soms onbewust. Houdt je bijvoorbeeld van een bloemige, oriëntaalse of citrusachtige parfum? Zoek je een parfum voor een speciale gelegenheid of een die past bij een bepaald jaargetijde? Heb je een favoriet merk of zelfs een favoriete parfumeur? En spreekt de flacon je aan? Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. De meeste dames houden er wel van. Lekker rondneuzen, de omschrijvingen lezen en zo af en toe eens een gokje wagen, door een parfum blind te kopen. Dat is immers heel makkelijk bij een online parfumerie als iParfum.nl.

Er zijn ook dames die al jaren een bepaalde parfum dragen en graag eens een nieuwe geur willen kopen. Maar ze weten niet waar te beginnen. Wij begrijpen dat kiezen moeilijk is. Daarom hebben we de Top 10 Damesparfums voor je opgesteld. Deze Top 10 hebben we niet zelf bedacht. Dit zijn de tien meest verkochte en dus favoriete parfums van onze klanten. Natuurlijk staan de grote merken in de Top 10, zoals Dior,  Thierry Mugler,  Versace,  Paco Rabanne,  Gucci,  Armani,  Yves Saint Laurent,  DKNY,  Chloé en meer! Deze Top 10 wordt iedere maand vernieuwd en geeft je steeds een goed beeld van welke parfums onze klanten kopen. Zoek je een parfum om cadeau te geven? Gebruik deze Top 10 dan als inspiratie. Lees de omschrijvingen en vind op deze manier een populaire parfum die zeer waarschijnlijk in de smaak zal vallen. Koop bij onze online parfumerie, dan bespaar je tot wel meer 71% op het aankoopbedrag. Al onze parfums zijn uit voorraad leverbaar.